Kuinka saada ääntä Android Mercedes Benz GPS -näytöstä

Kun asennat Android Mercedes Benz gps -näytön autoon, monet ihmiset eivät tiedä kuinka saada ääntä autosta.Toivottavasti tämä artikkeli voi auttaa sinua.

Ensin on varmistettava, että kaapeliliitäntä on oikea, OEM-radion näyttö on oikea ja ääni on ok.Valokuitukaapeli on kytketty, katso asennusvideo, jos et tiedä.Android-ääntä varten BENZ NTG5.0-5.5 -järjestelmäyksikön on kytkettävä USB AUDIO -rasia auton USB-porttiin ja liitettävä Android-virtajohto;BENZ NTG4.0-4.5 -järjestelmäyksikkö tarvitsee AUX AUDIO -kaapelin kytkennän virtajohdossa auton AUX- tai AMI-porttiin.

Android mercedes benz gps-näyttökaapelin liitäntä

Android mercedes benz gps-näyttökaapelin liitäntä

Android mercedes benz screen gps connect

Android mercedes benz screen gps connect

BENZ NTG4.5 autossa, jos autossa ei ole AUX:ta tai AMI:tä, android-keskusyksikkömme voi aktivoida sen, tehdasasetuksissa, valitse AUX aktiivinen, ja sinulla on AUX OEM-radion valikossa.

https://youtu.be/k6sPVUKM9F0

Toimi sitten seuraavasti saadaksesi äänen:

Valitse NTG5.0-5.5 Android-näytössä OEM-radion valikko - media - USBAUX, se näyttää kytkettynä, tarkoittaa, että se lukee USB-äänilaatikon.aseta sitten tämä USB-kuvake päävalikossa painamalla pitkään *-painiketta.ja aseta AUX-asento Android-asetukseen-järjestelmä-AUX-asentoon.katso alla oleva video

https://youtu.be/8S28ICb4WC4

NTG4.5 Android-näytölle AUX on automaattinen, siirry OEM-radion valikko-media-AUX-kohtaan, kosketusnäyttö takaisin Androidiin, aseta AUX-asento myös Android-asetuksiin.ja mene musiikkiin, ääni tulee ulos.

https://youtu.be/UwSd1sqx5P4

NTG4.0 Android-näytölle AUX on manuaalinen, siirry OEM-radion valikkoon-media-AUX, pidä se, kosketusnäyttö Android-musiikkiin, ääni tulee ulos.

https://youtu.be/M7mm7-HHUgk


Postitusaika: 15.11.2022